Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Minimalistische sfeer met Sphinx 320

Minimalistische sfeer met Sphinx 320

Een sterk geometrische en minimalistische basisvorm vormt het uitgangspunt voor de nieuwe serie Sphinx 320. De toegepaste rechthoekige vorm is weliswaar een strak uitgangspunt, maar krijgt door de afgeronde hoeken een zachte belijning. Dit wordt extra geaccentueerd, doordat de binnenkom van de wastafel een vloeiende ronding heeft. De nieuwe serie bestaat naast wastafels uit fonteinen, een wandcloset en een wandbidet. Ook zijn in de serie badkamermeubels en spiegelkasten met een actueel, rechthoekig design opgenomen.

Met de Sphinx 320 collectie biedt Sphinx de mogelijkheid om de openbare sanitaire ruimte, de hotelbadkamer of de privé-badkamer in stijl in te richten. De aantrekkelijke prijsstelling wordt gecombineerd met een hoogwaardige designuitstraling en een minimalistische sfeer. De brede wastafelrand, de strakke kraanbank en de licht opstaande rand aan de muurzijde zijn kenmerkend voor het design.

Wastafels en fontein
Sphinx 320 biedt een keuze uit wastafels in de breedtes: 55, 60, 65 en 85 cm. Al deze wastafels zijn te combineren met een keramische sifonkap of een wastafelonderbouw. Daarnaast is er een wastafel van 50 cm met een diepte van 38 cm. De dubbele wastafel van 130 cm biedt ruim plaats voor twee personen en kan naar wens worden gecombineerd met twee sifonkappen of een wastafelonderbouw.

De compacte fontein met het formaat 40 x 25 cm is met het oog op de veelal krap bemeten toiletruimtes in Nederland een waardevol onderdeel van de collectie.

Wandcloset
Sphinx 320 biedt ook een wandcloset (diepspoel) met bijpassende zitting en deksel met rvs scharnieren. Dit wandcloset is qua vormgeving exact afgestemd op de wastafels en heeft dezelfde, rechthoekige vormgeving met afgeronde hoeken.

Badkamermeubels
Het meubelconcept omvat wastafelonderkasten in de formaten 48,5 tot 120 cm die, uitgevoerd met laden, maximale opbergruimte bieden. Het programma wordt gecompleteerd met een hoge kast in de maatvoering 39 x 1,73 x 36 cm. De hoge kast heeft een deur met daarachter twee laden en vier legplanken. Royaal verchroomd deurbeslag onderstreept de hoogwaardige uitstraling van de producten en geeft een bijzonder accent aan de deurpanelen. De meubels zijn beschikbaar met hoogglans fronten in de kleur wit. Het corpus van de meubels is uitgevoerd in mat wit.

Spiegelkasten
Voor extra opbergruimte, sfeer en comfort zijn er twee spiegelkasten. De variant van 65 cm is voorzien van één deur, het model van 85 cm is uitgevoerd met drie deuren. Het doordachte interieur van de spiegelkast biedt optimale opbergruimte voor cosmetica en badbenodigdheden. De spiegelkasten zijn voorzien van een volautomatisch werkende nachtverlichting en een stekkerdoos aan de buitenkant. Verder is de kast voorzien van een aparte aan/uit schakelaar.

Sphinx documentatie