Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Een persoonlijke touch van Villeroy & Boch

Een persoonlijke touch van Villeroy & Boch

Villeroy & Boch biedt met Personalisering de mogelijkheid om het concept van een project tot in de badkamer door te voeren. Met het logo van de organisatie, een eigen decor en trendy kleuren biedt Villeroy & Boch een verscheidenheid aan mogelijkheden voor een badkamer op maat. Personalisering is een dienst die Villeroy & Boch aanbiedt onder het concept 360º Projects.

Logo, decor en kleur
Een eigen gezicht is belangrijk voor veel organisaties. Van hotel(-ketens), sportclubs tot restaurant-, caféketens of recreatieparken, Personalisering biedt nieuwe mogelijkheden om de organisatiehuisstijl toe te passen tot in het laatste detail. Bijvoorbeeld op wastafels. Deze kunnen voorzien worden van een logo, een onderscheidend decor aan binnen- of buitenzijde of een matte kleur.

Een persoonlijke touch
Met Personalisering kan de identiteit van een organisatie of een project ook in het productenaanbod behouden worden. Hiermee laten architect, ontwerper en investeerder zien dat het concept van het project goed is doorgevoerd. Zelfs waar dit het minst wordt verwacht is een persoonlijke touch terug te vinden. In samenwerking met de klant worden unieke producten gecreëerd die zich onderscheiden door logo's, decors en trendy kleuren. Een toegevoegde waarde én blikvanger voor elk project!

VB_Personalisering_360Projects

360º Projects
Personalisering is een dienst die Villeroy & Boch aanbiedt onder het concept 360º Projects. Met 360º Projects introduceerde Villeroy & Boch een overtuigend, samenhangend en uitgebreid productaanbod voor de projectbranche. Zo is een heldere structuur ontstaan in een uitgebreid productportfolio, waaruit heel gericht een passend product voor de beoogde doelgroep kan worden gekozen.

De producten zijn onderverdeeld in vier niveaus met elk een eigen karakter en kleur:
• Oranje - introductiesegment, met productlijnen als O.novo en O.novo style
• Blauw - ontwikkeling & duurzaamheid, met productlijnen als Omnia Architectura
• Zilver - lifestyle en diversiteit, met productlijnen als Subway en Loop & Friends
• Paars - luxe-segment, met productlijnen als Memento en La Belle

Of het nu gaat om een voetbalstadion, luxe hotel of appartementencomplex: met 360º Projects biedt Villeroy & Boch passende producten voor ieder denkbaar project. Naast het uitgebreide productaanbod, omvat 360º Projects een totaal serviceaanbod dóór en vóór professionals. Personalisering is een dienst die vooral in het Paarse segment wordt uitgevoerd.
   
Duitsland: Villeroy & Boch AG
Postfach 1120
D 66688 Mettlach
Tel: +49 68 64 - 81 - 0
www.villeroy-boch.com
Nederland: Villeroy & Boch Wellness bv
Savannahweg 25
3542 AW Utrecht
Tel: 030 2473400  -  Fax: 030 2473499
www.villeroy-boch.com