Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Villeroy & Boch Joyce

Villeroy & Boch Joyce

Joyce, een innovatief en functioneel badkamerconcept met Apps, dat de badkamer een persoonlijke touch geeft.

Een van de trends van dit moment is het personaliseren van producten. Van tassen, schoenen tot notitieblokken en zelfs fietsen, de consument wil graag zijn identiteit laten zien. Met Joyce introduceert Villeroy & Boch een innovatief concept waarmee iedereen met Apps de badkamer eenvoudig naar eigen wens en smaak kan aanpassen en blijven veranderen.

Joyce is een uitgebreide badkamercollectie die bestaat uit sanitairproducten, badkamermeubels en accessoires, de Apps. De collectie kenmerkt zich door haar functionaliteit, flexibiliteit en personaliseerbaarheid.
Met de verwisselbare Apps voor de wastafel kan de uitstraling van de badkamer continue gewisseld worden. De Apps bestaan uit stapelbare schalen in drie maten van hoogwaardig porselein (30, 60 en 90 mm hoog), een vaasje en een zeepdispenser. De Apps zijn aan de onderkant voorzien van een soft pad die wordt aangetrokken door de App-magneet die in de wastafel gemonteerd kan worden. Hierdoor blijven de schalen goed staan en vallen ze niet snel. Voor de schalen kan er apart een deksel (met of zonder openingen) in wit of met een transparante binnenindeling worden besteld.

Met twee verschillende Joyce frontdesigns en een groot aantal kleuren zijn er ook veel keuzemogelijkheden bij het samenstellen van een badkamermeubel. Het frontdesign is innovatief door de combinatie van materialen, de verzonken handgreep en de kleuren. De meubels zijn functioneel doordat de ruimtebesparende sifon voor veel extra bergruimte zorgt. Daarnaast beschikt het meubel over contactdozen, aflegvakken, een geïntegreerde afvalemmer en een tissue-dispenser in het bovenblad.

Ook de wastafels met App-oppervlak bieden veel mogelijkheden om te personaliseren. Er kan gekozen worden voor een kraan rechts, links of een wanduitloop, een zeepdispenser en voor een gekleurde keramische afvoerplug (Dot) in de app-kleuren Peru, Bali en Sahara. Heel functioneel: door de cirkelvormige en zeer diepe waskom is er weinig geklieder in de badkamer.

Zet een bloem in het vaasje en fleur de badkamer lekker op, zet er geursticks in voor een heerlijke geur of kies voor de warme gele schalen om de donkere winterdagen door te komen. Villeroy & Boch biedt met Joyce meer dan genoeg mogelijkheden voor de individuele decoratie van de badkamer én andere woonruimten.

flash_7

flash_7

flash_8

VilleroyBoch_Joyce_App
   
Duitsland: Villeroy & Boch AG
Postfach 1120
D 66688 Mettlach
Tel: +49 68 64 - 81 - 0
www.villeroy-boch.com
Nederland: Villeroy & Boch Wellness bv
Savannahweg 25
3542 AW Utrecht
Tel: 030 2473400  -  Fax: 030 2473499
www.villeroy-boch.com