Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Aanbiedingen 't Waterhuys

't Badkamer renovatie plan. Het kan u een hoop geld besparen.

't Badkamer

De Kredietcrisis, de onzekerheid mbt de hypotheekrenteaftrek,... >>

Inloggen

't Waterhuys   Firma:

Adres:
Tel:
Fax:
Email:
Website
  't Waterhuys
Leitswei 6
8401 CL  Gorredijk
0513 460960
0513 464058
showroom@waterhuys.nl
www.waterhuys.nl
  Openingstijden:
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

 


10.00  - 18.00
10.00  - 18.00
10.00  - 18.00
10.00  - 17.00
 

Waterhuys specialisatie

Waterhuys specialisatie
’t Waterhuys ‘baden en douchen’ in Gorredijk. ’t Waterhuys, een badkamerspeciaalzaak met prachtige onderscheidende opstellingen voor iedereen. Het is echter de stellige overtuiging van ’t Waterhuys dat je naast een uitgebreide algemene sanitairkennis verder komt als je daadwerkelijke specialisaties hebt in je vakgebied. “Wij hebben ons, naast alle ins en outs van het reguliere sanitair breedvoerig verdiept en gespecialiseerd in het aangepaste sanitair. Niet zoals men zich het aangepaste sanitair vaak voor de geest haalt: degelijke ziekenhuisaandoende functionele materialen, verstoken van iedere vorm van esthiek, maar schitterend vormgegeven, volledig in de ruimte passend qua design”. Soms lijkt het er op dat fabrikanten volledig voorbij gaan aan het uiterlijke design van aangepast sanitair. "Je bent gehandicapt, dus is het uiterlijk van de badkamer niet belangrijk”, zo lijken veel fabrikanten te denken. Als het maar functioneel is lijkt het uitgangspunt.

De eigenaar van ’t Waterhuys, Diderik van Loef, heeft dit zelf ook aan de lijve ondervonden na een lange revalidatieperiode na een zwaar motorongeluk. Na ruim 20 jaar in de sanitairbranche gewerkt te hebben besloot hij dan ook de stap te zetten om voor zichzelf te beginnen. "In mijn carrière in de buitendienst van een sanitairfabrikant zag ik veel showrooms en binnen deze showrooms vaak het ontbreken van mooi aangepast sanitair. Ook is aangepast sanitair niet iets dat je in één opstelling kunt laten zien, men wil ook daar een scala aan keuzes hebben op alle gebied. Dat is wat ik bied met mijn zaak. Een uitgebreide keuze aan aangepast sanitair.

Onopvallend van karakter, maar uitblinkend in esthiek. Mooi, chique en functioneel geïntegreerd in een totale gezinsbadkamer! In 2007 gingen de deuren van ’t Waterhuys open en verwierven in vrij snel tempo een landelijk goed bekend staande naam, of het nu gaat over levensloopbestendig-, senioren- of gehandicapten sanitair. "Deze winkel is voor iedereen, of het nou om een badkamer met of zonder aanpassingen gaat. “Ik denk niet in validen en invaliden, ik denk in gezinssituaties." Niet alleen de praktische kant van een aangepaste badkamer komt aan bod.

Ook wordt er tijdens het ontwerpen bijvoorbeeld erg aan privacy gedacht, zodat er indien nodig meerdere personen tegelijkertijd in de badkamer aanwezig kunnen zijn, zonder last van elkaar te hebben. "Veel aanpassingen zijn ook gewoon een kwestie van creatief kunnen denken." Maar, even zo goed is een mooie onderscheidende badkamer sowieso een kwestie van creatief kunnen denken. Dit brengt alles weer terug naar het credo van ‘t Waterhuys: een badkamer moet mooi en functioneel zijn, voor iedereen!