Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Aanbiedingen 't Waterhuys

't Badkamer renovatie plan. Het kan u een hoop geld besparen.

't Badkamer

De Kredietcrisis, de onzekerheid mbt de hypotheekrenteaftrek,... >>

Inloggen

't Waterhuys   Firma:

Adres:
Tel:
Fax:
Email:
Website
  't Waterhuys
Leitswei 6
8401 CL  Gorredijk
0513 460960
0513 464058
showroom@waterhuys.nl
www.waterhuys.nl
  Openingstijden:
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

 


10.00  - 18.00
10.00  - 18.00
10.00  - 18.00
10.00  - 17.00
 

't Waterhuys mozaïek

't Waterhuys mozaïek
Diderik van Loef van ’t Waterhuys te Gorredijk (Friesland) heeft zich vanuit zijn passie voor Italiaans mozaïek gespecialiseerd in deze unieke tegelmanier. De glans, het ‘bewegelijke’ van de uitstraling, de extreme mogelijkheden, de materiaal mogelijkheden en de combinaties hiervan.

Met name het glasmozaïek heeft zijn hart. ‘Het heeft zo’n prachtige warme uitstraling” maar ook “Het unieke van het product is dat je met dezelfde materialen een badkamer net zo makkelijk een nostalgische look als een zeer strakke, moderne urban uitstraling kunt geven” Zijn eigen mensen zijn zeer bedreven in het plakken van deze specifieke tegelsoort. Het behoefd een volledig andere manier van aanbrengen. “Tegels plak je, mozaïek breng je aan” Maar soms komen ze echt heel erg moeilijke klussen tegen, daarbij werken ze samen met een Italiaans vader en zoon bedrijf die uitermate bedreven zijn in de kunst het mozaïek aan te brengen. “Ware kunstenaars waar je met open mond naar staat te kijken” zegt Diderik. “We leveren op mozaïek gebied alles wat er mogelijk is.

Mozaïek voor wand en vloer. Van glas, houd, marmer, keramiek, roestvrijstaal, goud, platinum en combinaties van deze. Mozaïek dat massief is maar ook semi-, of volledig transparant van uitstraling. Van een mozaïekstripje rondom in een toilet tot de meest prachtige handgeknipte authentiek Italiaanse kunststukken”. “De grens van de mogelijkheden ligt daar waar de fantasie ophoud” zegt Diderik lachend”. Het is duidelijk merkbaar, mozaïek heeft zijn hart gestolen.