Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder
Assen installatietechniek   Firma:
Adres:

Tel:
Fax:
Email:
Website
  Assen installatietechniek
Meulenakker 8
7841 EP  Sleen
0591 390620
0591 362684
info@assentib.nl
www.assentib.nl
  Openingstijden:
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

 


08.30 - 17.00
08.30 - 17.00
08.30 - 17.00
08.30 - 17.00
10.00 - 15.30
 

Showroom impressie

Voordat aan het inrichten van badkamer of toilet begonnen kan worden, is het verstandig alles eerst goed op een rij te zetten. Wij kunnen u helpen bij het maken van een Stappenplan. Wat is uw huidige en toekomstige leefpatroon? Is het ’s ochtends spitsuur of zijn er verschillende ontwaakmomenten? Houdt u van douchen of baden? En moet u wellicht rekening houden met het feit dat u een dagje ouder wordt?

Al deze vragen spelen een rol bij het maken van het Stappenplan. De ruimte bepaalt allang de inrichting niet meer. Innovatieve en vernuftige oplossingen maken dat zelfs de kleinste badkamer zijn naam eer aan kan doen. Daarnaast kan de ruimte optisch veranderd worden door slimme trucs toe te passen, zoals het aanbrengen van spiegels, het spelen met kleuren en verschillende tegelpatronen. Voor grote badkamers is de nieuwste trend sfeer te creëren door afgebakende delen binnen de ruimte. Kastjes en lage muurtjes zijn daarvoor handige hulpmiddelen.

Vergeet bij het opstellen van de plannen ook de aanvullende voorzieningen niet zoals verwarming, bergruimte, accessoires, verlichting, aansluitpunten voor water en elektriciteit en eventueel huishoudelijke apparatuur. Het tijdig inplannen hiervan is cruciaal. Wij zorgen bij dit alles voor vakkundig advies, een goed ontwerp, bouwtekeningen en natuurlijk de materialen. Als het op uitvoering aankomt, dan zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt alles aan onze vakmensen overlaten, maar het is ook mogelijk om er een gezamenlijke klus van te maken. Zo kunt u zelf bijvoorbeeld het breekwerk of het tegelen doen en onze vakmensen de werkzaamheden die u liever uitbesteedt. De droombadkamer wordt vervolgens compleet opgeleverd, volledige in overeenstemming met alle technische en wettelijke eisen.

Maak een afspraak en bekijk de vele mogelijkheden in onze grote showroom. Uiteraard wordt vrijblijvend advies gegeven over hoe de droombadkamer realiteit kan worden.

Nieuws firma Assen installatietechniek

Sunshower

Sunshower

Bruinen tijdens het douchen. Het kan echt dankzij... >>

Aanbiedingen firma Assen installatietechniek

Helaas: Nog geen artikelen