Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Atlas Concorde Ambition, Advance, Spark, Radiance en Stijl

Atlas Concorde Ambition,Atlas_Concorde_Ambition

een exclusieve tegelbekleding voor interieurs met ongekende allure die is geïnspireerd op een tijdloze elegantie en schoonheid. Ontworpen om met een vleugje klasse vorm te geven aan kostbare badkamers en leefruimtes waar luxe en design met elkaar in harmonie zijn. Het glanzende oppervlak en de elegante zachte kleuren zorgen voor een hedendaagse en trendy uitstraling.


Atlas Concorde Advance,Atlas_Concorde_Advance

is een een collectie keramiek waar de natuurlijke inspiratie fuseert met tijdloze moderne stijl. De collectie biedt een top kwaliteit in afwerking die gebaseerd is op vijf verschillende soorten steen. Alle afwerkingen worden gekenmerkt door een verbazingwekkende verscheidenheid en een enorme veelzijdigheid dankzij drie beschikbare afwerkingen mat, geborsteld en textuur.

Atlas Concorde Spark,Atlas_Concorde_Spark

Natuurlijke inspiratie vindt een perfecte balans met de elegante en rijke ziel van de hedendaagse esthetiek in de Spark collectie. Een verleidelijk aura van licht die hele oppervlaktes verrijkt met iriserende effecten. Deze vullen de ruimte met een spectaculaire, unieke en verleidelijke atmosfeer waarin glinsteringen voor een onverwachte en ongeëvenaarde sensatie zorgen.
Atlas Concorde Radiance,Atlas_Concorde_Radiance

Onverwachte flitsen van schittering verschijnen als stralen van licht, geeft uw badkamer een intieme en natuurlijke finesse. Het creëren van elegante en harmonieuze combinaties verrijkt de essentie van schoonheid met een betoverende uitstraling. De wandtegel collectie wordt aangevuld met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde decors en afwerking die zorgen voor elegantie tot in het kleinste detail.


Atlas Concorde Stijl,Atlas_Concorde_Stijl

herinterpreteert de tijdloze fascinatie van het klassieke marmer in de best mogelijke manier, het verrijken van elk interieur met een kostbare sfeer van elegantie en verfijning. Het oppervlak verraadt een technische perfectie en aandacht voor detail. Pure kleuren, de diepte van de oppervlakte en de natuurlijkheid van de aders die de sfeer en gevoelens van echte klasse in de ruimte verspreidt.