Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Atlas Concorde TREK, voor binnen en buiten

Atlas Concorde TREK, voor binnen en buiten

De natuurlijkheid van leisteen gecombineerd met de technische eigenschappen van porcellanato. De nieuwe keramische serie van het Italiaanse bedrijf Atlas Concorde reproduceert het krachtige en natuurlijke materiaal leisteen. TREK is een tegelcollectie die zich kenmerkt door een rijke keuze aan kleuren en afwerkingen met een aangenaam gemetalliseerd effect. De moderne productietechnologieën van Atlas Concorde zorgen dat de elegante effecten van natuurlijkheid worden gerealiseerd maar garanderen tegelijkertijd de uitstekende technische producteigenschappen van porcellanato. De twee oppervlakteafwerkingen, mat en grip, hebben verschillende toepassingsgebieden (binnen en buiten), maar delen dezelfde esthetische kwaliteiten waardoor binnen en buiten als een homogene ruimte wordt samengevoegd.

TREK biedt een veelvoud aan rechthoekige en vierkante maten waardoor de collectie geschikt is voor diverse legpatronen. De serie wordt gecompleteerd door een aantal decors die de typische effecten van natuurlijk leisteen reproduceren: Brick 3D met een driedimensionaal effect, Palladiana, veilig voor buitentoepassingen dankzij de Grip afwerking, Mosaico en Brick, die beiden voor aangename geometrieën in de ruimte en een origineel gevoel van beweging op de muren. TREK is leverbaar in de kleuren; Artic White, Jungle Green, Forest Brown, Silver Grey, Ocean Black, Dune Beige.

 

Iedere maand geinformeerd worden over; badkamer- en toiletdesign, tegeltrends, ontwerpideeen, interieurtips, sanitairnieuws, etc. Schrijf u dan nu in op onze homepage en ontvang iedere maand het gratis online magazine Badkamer & tegels.