Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

De voordelen van tegels of een vloerkleed

De voordelen van tegels of een vloerkleed

Wanneer je op het punt staat om jouw huis te verbouwen of wanneer je een nieuwbouwwoning gaat kopen, zal je ongetwijfeld over de bovenstaande vraag moeten nadenken. Het kan lastig zijn om een goede keuze te maken – zeker wanneer je voor het eerst een huis koopt. In dit artikel vertellen we jou meer over de voordelen van tegels en de voordelen van een vloerkleed. Lees snel verder en ontdek voordelen van tegels en vloerkleden waar je nog nooit aan gedacht had.

De voordelen van tegels

Het grote voordeel van tegels is dat deze over het algemeen goed schoon te maken zijn. Je haalt er een doekje over heen en de tegels zijn schoon. Daarom is een vloer van tegels in sommige ruimtes praktischer. In een badkamer bijvoorbeeld ga je geen vloerkleed neerleggen en komen tegels beter uit. Hetzelfde verhaal in het toilet of in de douche. Een ander voordeel van tegels is dat ze over het algemeen lang en daarnaast er lang goed uit blijven zien.

De voordelen van een vloerkleed

De meeste mensen vinden een vloerkleed heerlijk, omdat het zo lekker zacht aan voelt. Daarnaast ziet het er ook nog eens stijlvol uit. Een vloerkleed en tegels zijn natuurlijk niet te vergelijken, maar wanneer mensen voor tegels kiezen zie je dat ze in sommige gevallen ook voor een vloerkleed kiezen. Deze vloerkleed leggen ze dan bovenop de tegels. Bij een badkamer, douche of keuken gaat dit een beetje lastig, maar in de woonkamer of in de overloop kan dat prima. Meer weten over vloerkleden?

Wanneer je op zoek gaat naar een vloerkleed is het beter om wat extra geld neer te leggen. Over het algemeen gaan duurdere vloerkleden van betere kwaliteit langer mee en daarom is het de moeite waard om wat extra geld neer te leggen. Ook kun je natuurlijk de aanbiedingen van een webwinkels in de gaten houden.