Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Optische illusie met Novoceram

Optische illusie met Novoceram


In de nieuwe showroom direct naast de Novoceram fabriek in Frankrijk kunt u het zelf ervaren.
Novoceram, de Franse keramiek fabrikant sinds 1863, presenteert zijn nieuwe Caroscope: een multifunctionele ruimte, gewijd aan klanten en bezoekers, bestaande uit de nieuwe showroom en een set van de conferentie en leslokalen als onderdeel van de industriële fabriek in Saint-Vallier sur- Rhône (Frankrijk ). Caroscope combineert in deze nieuwe showroom het gevoel van scenografie, een typisch onderdeel van de Novoceram tegelcollecties, met de aard van het industriële gebouw. De showroom presenteert zichzelf als een uitdrukking van identiteit en kent veel presentaties met een optische illusie.

De ervaring begint in een grote glazen galerij, volledig bezet door een driedimensionaal fresco dat de bezoekers langs de eerste 150 jaar van de geschiedenis van Novoceram en van de hele wereld leidt, de expressie is geïllustreerd door de Spaanse kunstenaar Maria Corte. De ontdekking van Caroscope blijft in de showroom, waarvan de structuur, zichtbaar systemen en zichtbare metalen plafonds herinneren aan de nabijheid van de showroom naast de fabriek: ze worden gescheiden door een muur waar een verdekte deur de bezoekers van de ene wereld naar de andere laat gaan. Het bezoek eindigt in een intieme en vriendelijke materialen bibliotheek, waar klanten en architecten de verschillende afwerkingen kunnen zien en aanraken, de nuances van kleuren kunnen onderzoeken en de texturen van alle beschikbare Novoceram tegels kunnen beoordelen.

Optische illusies, ecologische jachttrofeeën, watervallen van kristallen kroonluchters en mooie reflecties van Toile de Jouy geven een laatste vleugje magie aan deze emotionele reis door het ontwerp van keramiek: als een onfeilbare handtekening die elke Novoceram omgeving uniek maakt.

Klik hier voor de virtuele tour door de Novoceram showroomNovoceram-tegels_2

Novoceram-tegels_3

Novoceram-tegels_4

Novoceram-tegels_5