Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Alabastri di Rex

Alabastri di Rex

De sterke band tussen het Italiaanse bedrijf Ceramiche Rex, mode en designtrends ligt ten grondslag aan deze interpretatie van luxe uit de jaren '70 in de vorm van een porcellanato tegel. Een herbeleving die wordt uitgedrukt door het decoreren van het interieur met zeer gewaardeerde en gedetailleerde objecten, net zoals het verfraaien van het menselijk lichaam met sieraden en juwelen. De rijke grondstof marmer wordt, gelijk aan stoffen voor edele kleren en het ontwerpen van sieraden om nobele snuisterijen te creëren, omgezet in elegante muren om de omgeving te verfraaien met stijl en originaliteit.

Alabaster, natuurlijke luxe met symmetrische geometrieën, leidt ons in een sprookjeslabyrint. De hardheid van het materiaal wordt omgezet in een warme uitstraling met een eigentijdse lichtheid waarbij het buitengewone lijnenspel de verbeelding doet herleven. Vormen, kleuren en nuances worden het uitgangspunt om verleidelijke emoties en suggesties op te roepen die ongelooflijk mooie en geavanceerde oplossingen met tegels creëren.

Een consistent en voortdurend onderzoek, ter ondersteuning van de wens om nieuw leven te geven aan zeer exclusieve tegeloppervlakken. De Alabastri collectie van Rex verbetert de uitzonderlijke en oneindige variaties van het materiaal. Geavanceerde productiemethoden maken het mogelijk de bijzonderheid van een handgemaakt product te handhaven. Zeven tinten met een sterke, expressieve uitstraling en een optisch wit geven ongebruikelijke kleuren die het interieur niet alleen decoreert, maar ook verlicht.

Alabastri_di_Rex_Image_4


Alabastri_di_Rex_Image_7


Alabastri_di_Rex_Image_16


Alabastri_di_Rex_Image_18


l2_p336073_2200_1515-3


Alabastri_di_Rex_Image_16

Rex documentatie

Rex documentatie