Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Emco badkameraccessoires Emcoasio

Emco badkameraccessoires Emcoasio


Emco Bad verrast met de serie badaccessoires Emcoasio. Een serie voor liefhebbers van minimalistische elegantie. Emcoasio is vervaardigd van hoogwaardig glanzend chroom of natuurlijk ogend aluminium (of een combinatie van beide). Het schitterende kristalglas, keuze uit 5 uitvoeringen, is ambachtelijk vervaardigd mondgeblazen glas in helder of triplexglas.

Het kristalglas is leverbaar in het trendy wit, zwart en drie modellen van helder glas, waarvan er twee zijn voorzien van exclusieve motieven. De strakke witte en zwarte glazen zijn van zogenaamd triplexglas vervaardigd. Dit bijzondere glas bestaat uit drie lagen. De buitenlaag is van helder kristal, de middelste laag bestaat uit wit of zwart glas en de binnenlaag is weer een heldere kristallaag. Dankzij deze techniek zijn de glazen van beduidend hogere kwaliteit en hebben een mooiere glans, zeker in vergelijking tot de gebruikelijke, gelakte glaselementen.

Alle glascomponenten worden ondersteund door bijbehorende houders van hoogwaardig hoogglans verchroomde of geëloxeerde aluminium profielen. Met de kenmerkende, strakke lijnvoering fungeren de houders tevens als stijlvormend element van de serie. Alle accessoires beschikken over lange, strakke zichtlijnen, die beeldbepalend zijn voor het unieke en puristische design van deze nieuwe serie.

Emco documentatie