Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder
Beniers Etten-Leur   Firma:
Adres:

Tel:
Fax:
Email:
Website
  Beniers Badkamers b.v.
Oude Bredaseweg 36
4872 AE Etten-Leur
076 5032055
076 5034973
info@beniersbadkamers.nl
www.beniersbadkamers.nl
  Openingstijden:
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
's avonds

 


10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 20.00
10.00 - 16.00
op afspraak
 

Badkamer Rijsbergen

Badkamer RijsbergenDeze maand betreft het een bijzondere badkamer die gerealiseerd is in Rijsbergen door de firma Beniers uit Etten-Leur. Door de gebruikte materialen en tegelkleuren is er een warme en natuurlijke sfeer ontstaan met een aangename uitstraling die onthaasten belooft. Voor een dergelijk mooi eindresultaat dient men ook goed te beginnen en in dit geval betekent dat; een goed gesprek met een vakman om wensen en mogelijkheden in kaart te brengen, een gedegen advies en uiteindelijk het maken van een passend ontwerp.

Omdat de bewoners eigenlijk geen gebruik maken van een ligbad heeft dat voor deze badkamer uiteindelijk geresulteerd in een zeer grote doucheruimte met een natte- en een droge zone met voldoende plaats voor een houder t.b.v. badkamerbenodigdheden en eventueel een handdoek. De doucheruimte is van de badkamer afgescheiden door een schuifdeursysteem dat van wand tot wand loopt. Het kraanwerk, waaronder een thermostatische kraan en een hoofddouche, is van Hotbath. Voor het afvoeren van het water zorgt een verzonken douchegoot die bijna over de gehele lengte door de douche heenloopt.

Naast de douche is een designwastafel geplaatst van het Italiaanse Rexa Design. De wastafel springt bijzonder in het oog door zijn ietwat schuin lopende voorzijde en zijn mat witte uitvoering. Twee details die zeer nadrukkelijk aanwezig zijn en daardoor behoorlijk bijdragen aan het totaalbeeld van deze badkamer. Onder de wastafel is een klein ladekastje geplaatst om de noodzakelijke toiletartikelen op te kunnen bergen. Behalve in de doucheruimte zijn de wandtegels tot lambriseringshoogte aangebracht. Deze zijn een paar tinten donkerder gekozen dan de vloertegels waardoor er ook weer een contrast ontstaat met het daarboven aangebrachte stucwerk. De wand- en vloertegels zijn afkomstig van ProCasa.

Naast de eerder genoemde wastafel heeft ook het toilet een designachtergrond. Het gemonteerde wandcloset is uitgevoerd in de kleur mat wit en stamt van NIC Design, een bedrijf eveneens afkomstig uit het ontwerpmekka van Europa, Italië.