Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

De 2012 tegelcollecties van Villeroy & Boch

De 2012 tegelcollecties van Villeroy & Boch

Villeroy & Boch presenteert de nieuwe tegelcollecties voor 2012 die gekenmerkt wordt door een veeleisend gevoel van ruimtelijkheid. Vertrouwde en conventionele thema’s worden getransformeerd tot kritische, eigentijdse ontwerpen die geschikt zijn voor ieder interieur. Moderne technologie, functionaliteit en kwaliteit verbindt zich met traditioneel vakmanschap in de vorm van een emotionele lijn van producten die zich niet beperkt tot individuele toepassingen maar een breed scala van mogelijkheden biedt.

De natuur als bron van inspiratie

De verschillende facetten van de natuur en zijn organische volledigheid, evenals de vluchtige eigenschappen vormde de inspiratie voor het creëren van de nieuwe interieurconcepten. Een interpretatie van het thema natuur op een bijzondere en precieze manier die de sterke authenticiteit van deze tegelserie kenmerkt. Met; My Earth, Tribute, Boulder Country, Open Land en Nature Side, kunnen niet allen expressieve vloerontwerpen worden gemaakt voor woon-, badkamers en keukens, maar ook voor restaurants, hotels of winkels. Deze tegels combineren esthetische finesse met overtuigende praktische voordelen zoals; gemakkelijke onderhoud, duurzaamheid, slip weerstand en vorstbestendigheid.

Kleur en decor

De nieuwe wandtegelconcepten van Villeroy & Boch zijn gebaseerd op duurzame presentaties van kleur en decors die werken met geometrische vormen, oppervlakte-reliëfs en vloeiende structuren om de ruimtes die hiermee zijn ingericht een onmiskenbaar aura te verlenen. Of het nu gaat om harmonieuze kleurtinten, opzettelijke kleuraccenten, een strikte geometrie of meer vloeiende lijnen, de reeks van verschillende designelementen uit de nieuwe series; Light Lusion, Classic Glam, Opulent Chic, Stripe + Wave en Talk About bieden een designconcept met een breed scala aan mogelijkheden.

De hoogwaardige product concepten van Villeroy & Boch zijn ontwikkeld uit een bewustzijn voor speciale ontwerpen, hoge stilistische normen en een liefdevolle aandacht voor detail, vakmanschap en expertise op het gebied van keramische technologie. De serie vertoont ook een verantwoorde benadering van het milieu, met het oog op de toekomstige generaties spelen de juiste omgang met grondstoffen en productiemethoden een beslissende rol bij de fabricage van deze nieuwe collecties.

Meer informatie in het Badkamer & tegels magazine nummer 19.

   
Duitsland: Villeroy & Boch AG
Postfach 1120
D 66688 Mettlach
Tel: +49 68 64 - 81 - 0
www.villeroy-boch.com
Nederland: Villeroy & Boch Wellness bv
Savannahweg 25
3542 AW Utrecht
Tel: 030 2473400  -  Fax: 030 2473499
www.villeroy-boch.com

 

Villeroy & Boch documentatie